Dimensions
日本語 / русский / 简体中文 / Português / Español / Français / English / العربية

Download pagina

Elke film, behalve"Dimensions II" duurt ongeveer 13 minuten, en heeft formaat 800*600 pixels.  

U kan kiezen tussen directe download van elke film volgens de tabel hieronder, of een 'torrent download. 

Belangrijk: door films te downloaden verklaart U zich akkoord met de licentie condities.

Voor 'torrents' hebt U een programma nodig zoals BitTorrent, BitComet , Vuze (Azureus)of andere. Een torrent downloadt stukjes van een bestand vanaf meerdere computers om het even waar op de wereld, en dit kan de download versnellen.

 Torrent downloads selecteren.

Voor directe downloads:

Rechtsklikken (option click op de Mac ) op de links om de film in de aangegeven taal te bekomen.

Ondertitels hier downloaden. (Arabisch, Bosnisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Grieks, Hebreeuws, Italiaans, Japans, Nederlands, Perzisch, Perzisch, Portugees, Russisch, Servisch (latijns en cyrillisch), Sloveens, Spaans, Tchechisch en Turks.)

Het is belangrijk om de onderschriften en de film in dezelfde farde te houden opdat de onderschriften goed zouden werken.

De bestanden bevinden zich op de site van de Ecole Normale Supérieure in Lyon, en de Franse en Engelse versies bevinden zich ook op de site van Povray in de USA ( gehost door Netplex), op de site van de Universiteit van Tokyo in Japan en op de site van het Institute of Mathematics in Peking,China. Een verzameling films wordt ook gehost door de Unidad Cuernavaca - Instituto de Matemáticas, UNAM, Mexico en door het Instituto Nacional de Matemática Pura e Aplicada (IMPA, Rio de Janeiro, Brazilie)